Jak Vrátit Firmware

Obsah:

Jak Vrátit Firmware
Jak Vrátit Firmware

Video: Jak Vrátit Firmware

Video: Jak Vrátit Firmware
Video: Firmware upgrade encountered an issue. Решение проблемы за 3 секунды! 2024, Duben
Anonim

Majitelé zařízení iPhone 3G si často stěžují na zhoršení výkonu zařízení po instalaci nového firmwaru. Ve skutečnosti není iPhone 3G na nejnovějším firmwaru příliš rychlý. Situaci lze snadno napravit vrácením softwaru k jedné z předchozích verzí. Uvidíme, jak to udělat.

Jak vrátit firmware
Jak vrátit firmware

Je to nutné

Software iTunes nainstalovaný v počítači a požadovaná verze firmwaru

Instrukce

Krok 1

Pokud se vám podařilo flashovat váš iPhone, pravděpodobně již máte v počítači nainstalovaný iTunes. Pokud ne, můžete si program stáhnout na oficiálním webu společnosti Apple na adrese www.apple.com v sekci iTunes. Kromě iTunes potřebujete také firmware, ke kterému se chcete vrátit. Jakýkoli firmware si můžete stáhnout na fóru www.apple-iphone.ru na adres

Krok 2

Máte tedy nainstalovaný iTunes a stažený soubor firmwaru. Spusťte iTunes a připojte svůj iPhone k počítači pomocí kabelu USB. V nabídce vlevo klikněte na ikonu vašeho iPhone. V hlavním okně kliknutím na tlačítko „Obnovit“zálohujte všechna data ze svého iPhone. Po dokončení zálohování stiskněte tlačítko Aktualizovat a současně podržte klávesu Shift. Vyberte soubor firmwaru ze složky v počítači a klikněte na „Otevřít“. Firmware bude vrácen zpět na vámi vybranou verzi.

Doporučuje: